Curs vopsit balayage

LOCURI INDISPONIBILE

Acest curs de vopsit se adreseaza tuturor pasionatilor de hairstyling cu varsta peste 16 ani, care isi doresc sa invete de la cei mai buni. Renumita atat pentru talentul extraordinar, pentru viziunea artistica si pentru ochiul incercat, dar si pentru profesionalismul sau, Raluca Racovita a recreat pentru prima data intr-un salon din Bucuresti mult doritul look balayage. Azi ai sansa extraordinara de a deveni si tu capabil sa pictezi in suvitele clientelor reflexiile balayage gratie initiativei deosebit de generoase a Ralucai Racovita, ce vrea sa puna umarul la nasterea urmatoarei generatii de stilisti ai parului.

Cum te poti inscrie la cel mai dorit curs al momentului? E simplu! Acceseaza site-ul dedicat lectiilor de vopsit par, https://balayage.ro/, si deschide pagina Inscriere curs. Completeaza formularul de inscriere cu datele tale si apoi asteapta confirmarea noastra: nu te poti considera inscris pana ce nu ai primit confirmarea noastra.


  Cursurile vor fi organizate in incinta salonului nostru intre orele 10-17 (Str Nicolae Caramfil 40, Bucuresti, sectorul 1), intr-o zi pe saptamana ce va urma sa iti fie comunicata.

  Sfatul nostru este sa te grabesti, deoarece locurile sunt limitate. Precum un veritabil profesionist, Raluca Racovita intentioneaza sa predea unor grupuri restranse (5-6 cursanti) astfel ca fiecare participant sa aiba sansa de a invata asa cum trebuie. Toate ustensilele si produsele folosite vor fi puse la dispozitie de salonul nostru, iar practica se face pe modele reale.

  De asemenea ai la dispozitie pe tot parcursul cursului (snack-bar, gustare, bauturi racoritoare, apa, cafea)

  Este necesar sa vi cu modelul tau in caz contrar contacteaza-ne si vom incerca sa gasim o solutie!

  Teoretic, iata ce vei invata, in mare, in decursul acestui seminar de vopsit balayage:

  TEORIA

  – ce inseamna balayage-ul
  – tipuri de vopsit balayage
  – colorimetrie
  – acoperirea firului de par alb
  – tehnica de lucru si impartirea sectiunilor
  – Consilierea clientului
  – diagnosticarea parului
  – identificarea nevoii si dorintei clientului, prin recomandarea corecta a procesului de vopsire.

  PRACTICA

  – decapaj/Gomaj – diferente si mod de aplicare
  – aplicarea tipurilor de balayage in functie de model ( client )
  – balayage highlights
  – balayage
  – ombre/sombre/suvite

  COAFURA

  – modul in care poate fii scos in evidenta balayage-ul.

  La finalul cursului vei primi o diploma de participare, o alta veste excelenta. De asemenea, persoanele care se vor remarca pot fi invitate sa faca parte din echipa salonului nostru. Marturisim ca abia asteptam sa te cunoastem!

  Daca ai drum pe la noi, te poti inscrie la fata locului. Tot ce conteaza e sa ai dorinta de a invata si pasiunea naturala pentru hairstyling. De restul se ocupa Raluca Racovita, cel mai bun trainer peste care ai fi putut da!

  Leave a reply