Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling

De cand te stii ti-a placut sa te joci cu parul? Esti persoana la care toate fetele din anturaj apeleaza pentru coafuri si pentru a-si vopsi parul? Imbunatateste-ti abilitatile si atinge nivelul urmator cu cel mai bun curs de pe piata de hairstyling.

Este vorba despre Cursul de Balayage tinut de nimeni alta decat Raluca Racovita, Trainer si Hair Artist, care coordoneaza echipa din cadrul salonului 1 Dream Beauty Studio, alaturi de Denisa Andrei, trainer 1 Dream. Impreuna, cei doi hairstylisti de renume iti vor dezvalui secretele unui balayage perfect printr-un seminar de hairstyle dedicat mai ales tinerilor care vor sa se perfectioneze si sa faca cariera in acest domeniu frumos.

Ce inveti la cursul de hairstyle?

Practic, tot ce trebuie sa stii pentru a realiza un balayage corect, unul care pare natural si care pune in evidenta fizionomia clientei tale. Cursul in tehnica balayage va fi insa completat si cu informatii de baza despre coloriometrie, cu lectii de vopsit de par si cu invataminte pretioase din experienta celor doi traineri.

Asa arata, in mare, structura celui mai bun curs de vopsit balayage si punctele care vor fi atinse de traineri;

TEORIA

– ce inseamna balayage-ul
– tipuri de vopsit balayage
– colorimetrie
– acoperirea firului de par alb
– tehnica de lucru si impartirea sectiunilor
– Consilierea clientului
– diagnosticarea parului
– identificarea nevoii si dorintei clientului, prin recomandarea corecta a procesului de vopsire.

PRACTICA

– decapaj/Gomaj – diferente si mod de aplicare
– aplicarea tipurilor de balayage in functie de model ( client )
– balayage highlights
– balayage
– ombre/sombre/suvite

COAFURA

– modul in care poate fii scos in evidenta balayage-ul.

Unde va avea loc cursul de balayage?

Cel mai bun curs in tehnica balayage-ului si coloriometriei are  loc in sediul din Str. Calea Dorobantilor 102-110. Va punem la dispozitie toate produsele necesare, tu trebuie sa vi cu modelul tau pe care vei face practica.

Workshop-ul va avea loc in fiecare zi de luni, intre orele 10-17.

Cum te inscrii?

Am ajuns si la cea mai importanta informatie: cum te inscrii la cursul care iti poate schimba viata? E simplu! Acceseaza site-ul oficial al seminarului de vopsit balayage, https://balayage.ro/si completeaza formularul din cadrul sectiunii Inscriere curs.

Dupa ce ai trimis cererea de inscriere la cursul de hairstyle, vei fi contactat de catre organizatori. Atentie, nu te poti considera inscris pana ce nu ai primit confirmarea! Trebuie sa iti mai oferim un imbold: e cazul sa te grabesti, deoarece locurile sunt limitate! Varsta minima pentru participare este de 16 ani.

Raluca Racovita a pus bazele unui nou sistem de educare!

Dupa ce a impresionat ca model, Raluca Racovita s-a folosit de experienta capatata in frumusete pentru a deveni unul dintre cei mai buni hairstylisti si makeup artisti de la noi. Pasionata de frumusete sub toate formele ei, Raluca Racovita este primul stilist din Bucuresti care a vopsit parul prin tehnica balayage, cu rezultate extraordinare, pe care le poti consulta in galeria foto a site-ului sau ralucaracovita.ro.

Acum, precum un adevarat profesionist, Raluca Racovita vrea sa impartaseasca mai departe ceea ce a invatat si sa ajute la randul sau la formarea unei noi generatii de hairstylisti. Si-a asumat deci misiunea nobila de a organiza acest curs de vopsit, pentru tinerii care vor sa se desavarseasca, care vor sa invete si sa isi dezvolte abilitatile.

Iar daca te vei remarca in cadrul cursului, sunt sanse ca cei doi traineri sa te observe si sa iti propuna sa iti continui cariera in cadrul unuia dintre cele mai bune saloane din Bucuresti, 1 Dream Beauty Studio.

Grabeste-te sa te inscrii, deoarece locurile sunt limitate. Cursul de perfectionare in tehnici de vopsire se va desfasura in grupuri mici, de aceea nu poti pierde vremea. Asigura-ti participarea si accesul intr-o alta liga a profesionistilor!

Leave a reply