A HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY

Activitatea sportiva nu poate da rezultate bune decat daca ai o gandire limpede. Prin puterea, natura si directia acestei relatii dintre sport si gandire se pot realiza cele mai mari performante. Componentele cheie pentru o viata sanatoasa si o gandire limpede sunt: exercitiul, alimentatia sanatoasa, puterea de decizie si dobandirea increderii in propria persoana.

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BY RACOVITA VA INVITA SA LUATI PARTE LA ANTRENAMENTE DE BOX PENTRU TOATE VARSTELE.

Box amator si profesionist sub indrumarea antrenorului Gheorghe RACOVITA, fost boxer profesionist.

CINE SUNTEM NOI?

Asociatia Clubul Sportiv "By Racovita" este o organizatie non-profit din Romania, mai exact cu activitate in orasul celor sapte coline, IASI. Fondatorul acestei asociatii este insusi Gheorghe RACOVITA, fost boxer de performanta cu un palmares bogat in domeniu. Obiectivul principal al asociatiei este de a dezvalui tainele acestui sport celor tineri si nu numai si de a forma campioni.  Asociatia incearca sa sustina tinerii doritori sa practice acest sport, scopul acesteia fiind sa suporte costul antrenamentelor. Prin vointa si implicare putem contribui la dezvoltarea tinerilor boxeri, reusind astfel sa crestem performantele acestui sport.

BOXUL SI FRUMUSETEA FEMININA

Se spune ca boxul este un sport pentru barbati. Noi vrem sa contrazicem aceasta afirmatie si sa incurajam sexul frumos sa practice acest sport. Dovada sunt insasi fetele care practica acest sport si fac parte din echipa noastra, participand la antrenamente alaturi de barbati. Boxul este o metoda de a iesi din rutina de zi cu zi si de a elimina energia negativa si stresul cumulat care afecteaza la un moment dat orice femeie. Boxul are avantaje atat pentru corp cat si pentru starea psihica.

EDUCATIE PRIN SPORT

Se cunoaste foarte bine faptul ca sportul disciplineaza. Prin sport ne dezvoltam disciplina, spiritul competitiv, respectul fata de ceilalti si fata de munca, rabdarea, increderea, perseverenta, orientarea pozitiva, astfel creeandu-se un caracter frumos si echilibrat.

O MINTE SANATOASA

Practicarea sportului contribuie la o oxigenare mai buna a creierului, ceea ce duce la o gandire mai limpede si la imbunatatirea performantelor intelectuale. Prin miscare, la nivelul creierului se dezvolta memoria, concentrarea, capacitatea de intelegere si creste tonusul psihic.

CAMPANIILE NOASTRE

ALATURA-TE PENTRU SUSTINEREA BOXULUI IN ROMANIA

PASII PENTRU REDIRECTIONARE 2%
PASUL 1

DESCARCA

Formularul 230 daca ai avut venituri din salarii in 2015 sau Formularul 200  daca ai realizat venituri (si) din activitati independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii) in 2015.

PASUL 2

COMPLETEAZA

Completeaza formularul urmarind instructiunile de la finalul documentului descarcat (datele Asociatiei Sportive "by Racovita"  sunt precompletate).

PASUL 3

TRIMITE

Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care apartii pana la 25 mai 2016, direct sau prin posta cu scrisoare recomandata. implica-te si redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru sustinerea sportului si dezvoltarea unei generatii puternice!

BY RACOVITA TEAM

URMARESTE-NE PE RETELELE DE SOCIALIZARE!

Tweet !

Like & Share !

Clipurile noastre !

Google +

RAMAI CONECTAT

Daca doresti sa fi informat tot timpul despre campaniile si activitaile noastre, nu ezita sa ne urmaresti si pe retelele de socializare.

TOP