MISCARE

TONIFIERE

INTENSITATE

VOINTA

A HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY

Fie ca veti juca un meci de baschet sau veti alerga intr-o cursa de atletism, sportul reprezinta miscare pura si imprima organismului sanatate, oferind din plin bucuria participarii si implicarii directe alaturi de partenerii de miscare.

Orice sport ati practica acesta va avea efect continuu in dezvoltarea musculaturii, in stabilitatea coordonarii miscarilor, in sanatatea gandirii si in general va genera multiple beneficii in prevenirea imbolnavirilor. Este deja stabilit stiintific ca sportul previne aparitia bolilor cronice, chiar si pe cele cardiovasculare, ori diabetul, cancerul, hipertensiunea, obezitatea, depresia si osteoporoza, fiecare dintre aceste boli fiind tinute la distanta in functie de sportul practicat. Consumul de energie prin sport si aportul de oxigen la nivelul sangelui vor avea de fiecare data efecte perfecte pentru toate organele si va ajuta propriul sistem imunitar sa fie la cel mai bun nivel atunci cand exista vreun atac din exterior.

Pentru copiii mici sportul trebuie asociat ca fiind cea mai buna metoda de socializare, dar si explicat ca prin miscare vor creste sanatosi, vor avea oase sanatoase si puternice, vor avea plamani capabili sa suporte efort constant si isi vor face din ce in ce mai multi prieteni cu care se vor distra fara egal. Un copil care a inteles ca sportul inseama sanatate si distractie, va ramane fara indoiala un adolescent si mai apoi un adult care va pune mare pret pe miscare, pe dieta si in ansamblu va avea o viata activa, fericita si sanatoasa.

Jocurile sportive si miscarea organizata in general sunt perfect adaptabile pentru oricare dintre noi si cu atat mai mult pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizica in urma unor accidente ce au produs traume. Si acest tip de miscare poate fi considerata ca un sport adaptat necesitatilor fiziologice si trebuie privit ca pe o componenta ce va juca un rol important in eliminarea a cat mai multor ingradiri ale miscarii obisnuite pe care o persoana ar putea sa le aiba intr-un anumit moment al vietii.

Sa facem sport cel putin 30 de minute pe zi echivaleaza cu un adevarat cocktail plin cu sanatate si oxigen pentru creier care ne va ajuta sa luam decizii corecte si sa ne putem odihni perfect pentru inca o zi din viata noastra.

RAMAI CONECTAT

Daca doresti sa fi informat tot timpul despre campaniile si activitaile noastre, nu ezita sa ne urmaresti si pe retelele de socializare.

TOP