Solutii profesionale pentru tratament par decolorat

by / / Tratamente pentru par

Sunt situatii in care parul tau poate fi serios afectat dupa o perioada de timp, iar aici se poate vorbi si despre ani la rand cand din diferite motive ai tot incercat o succesiune de variante de vopsiri care au implicat decolorari. Firul de par rezista atat timp cat ai grija de el, iar procedurile moderne care implica tratament par decolorat daca sunt realizate cu solutii profesionale, atunci rezultatul va fi cel asteptat. Parul isi va reveni la starea lui naturala, insa de aici inainte merita sa fii mult mai atenta cu el si nu vei lasa pe mana oricui realizarea a diferite tehnici de vopsire.

Afla cum poti folosi si tu aceste produse tratament pentru par decolorat.

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Stilistii te sfatuiesc sa nu incerci proceduri de tratament par decolarat daca nu ai suficienta experienta si nu ai cunostinte in acest domeniu. Motivul se refera in primul rand la tipul de tratament par decolorat pe care il vei putea alege, in sensul potrivirii acesteia cu starea parului tau. Sunt disponibile o serie de produse, unele dintre ele avand din pacate o calitate indoielnica, iar altele necesita folosirea unor procedee asociate inainte si dupa aplicarea respectivului tratament par decolorat.

O discutie si mai ales o analiza directa a starii in care se afla parul tau este de dorit sa o faci impreuna cu unul dintre stilistii pentru ca inainte de toate experienta acestora are un cuvant important in obtinerea unui rezultat optim dupa ce aplicarea unui tratament par decolorat. Povestind in dealiu etapele prin care a trecut parul tau si produsele pe care care le-ai folosit, ii vor ajuta esential in a gasi cea mai sanatoasa si de efect varianta pentru un tratament par decolorat.

Un bun tratament par decolorat care iti va ajuta parul sa se regenereze trebuie pus in practica exact dupa indicatiile producatorului si noi stim exact cum se realizeaza acest lucru. Putem opta pentru o solutie OLAPLEX care are definiti trei pasi de aplicare pe care ti-i vom explica inainte de a incepe. Atunci cand este necesar folosim un tratament par decolorat cu JOICO realizat in patru pasi succesivi si nu va dura mai mult de o ora.

Daca parul tau a devenit fragil si atat de deteriorat in urma multiplelor actiuni care au implicat decolorarea, fie ca ai par blond sau brunet suntem pregatiti sa folosim un tratament par decolorat cu MOROCCANOIL, produs care renegereaza, hraneste si hidrateaza perfect firul de par afectat.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP