Sanatatea picioarelor se bazeaza si pe o pedichiura simpla

by / / Cosmetica, Nail art

Sa mergem pe jos confortabil este tot ce ne dorim cu totii, iar pentru asta merita sa pretuim sanatatea picioarelor, lucru care include o atentie speciala si consecventa pentru a primi o pedichiura simpla. Ingrijirea unghilor de la picioare este cel putin la fel de importanta ca si cea de la maini, insa trebuie sa existe un plus de minutiozitate atunci cand este vorba de ele, iar o pedichiura simpla poate face diferenta intre un mers vioi si altul cu probleme.

Dacă ai si tu nevoie de o pedichiura sau alte servicii de infrumusetare, te invitam sa te programezi la salon!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI 

 

Nu exista vreo diferenta intre sexe cand ne referim la pretuirea unghilor de la picioare pentru ca este stiu ca orice este lasat la intamplare poate cauza greutate in mers, iar in cazuri mai grave chiar deformarea oaselor talpii piciorului din pricina efectului de incarnare a unghiilor care genereaza o pozitie incorect la mers. Unghiile pot oferi indicii clare despre starea de sanatate a organismului si o pedichiura simpla poate arata ce trebuie remediat incat sa nu se ajunga la alte probleme.

Toate aceste informatii dovedesc ca nu exista anotimp sau o anumita perioda din an in care sa fie nevoie sa soliciti o pedichiura simpla intr-un salon de infrumusetare. Ceea ce trebuie sa ai in atentie este ca va trebui realizata in conditii de calitate si siguranta maxime din punct de vedere al ustensilelor ce sunt folosite si mai cu seama sa fii incredintat ca profesionalismul stilistului este la o cota recunoscuta.

In saloanele de specilitate poti afla mai multe detalii, nu doar ceea ce este definit ca serviciu pentru o pedichiura simpla, inainte de orice este indicat sa se faca o examinare a starii de sanatate a unghiilor tale. In cazurile in care ar putea exista chiar si cel mai mic semn de suferinta al unghiilor specialistii te pot indruma spre medic pentru a incepe un tratament de regenerare si vindecare.

Daca totul este in ordine, specialistii iti va acorda toata atentia pe durata sedintei de pedichiura simpla in care vei beneficia de maxima relaxare. Curatarea talpii prin eliminarea celulelor moarte ale pielii, masajul pe care il vei primi si pedichiura simpla in sine, vor fi momente in care vei simti cum se va pierde si ultima urma de incordare. Nu exageram cu nimic cand iti spunem ca vei simti ca „zbori” dupa aceasta sendinta de pedichiura simpla, insa iti reamintim ca timpul intre doua astfel de sedinte este bine sa fie unul rezonabil. Picioarele tale iti vor multumi si deja sti, pentru ca ai experimentat la noi asta, ca vei merge plutind in orice loc vrei sa ajungi.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP