SATISFACTIE

CONCENTRARE

VITALITATE

MENTINERE

A HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY

Starea de sanatate este astazi mai mult ca oricand importanta in viata fiecaruia dintre noi indiferent de varsta. Sa fii sanatos este echivalent cu a avea o viata activa, sigura si viguroasa pana la cea mai inaintata varsta, contribuind in acest fel la propria stare de bine si implicit la bucuria pe care o impartasesti cu semenii tai pentru viata. Sanatatea este in sine o stare pe care o resimti in fiecare clipa a vietii tale si nu ai cum sa o gasesti de cumparat in vreun magazin atunci cand ea de deterioreaza.

Tinta pe care trebuie sa o urmaresti zilnic este sa-ti sustii sanatatea prin toate actiunile si interactiunile pe care le ai. Copil fiind vei fi ingrijit si vei fi invatat cum sa iti intaresti sanatatea fizica si mentala, pentru ca mai apoi ca adolescent si adult sa aduci tot mai multe argumente in favoarea lor. Este in esenta singura varianta in care propria sanatate va fi cladita pe baze solide si ca beneficiu vei simti cum isi va mentine in forma maxima toate caracteristicile.

Urmand si respectand reguli simple care iti vor intra in obisnuinta vei intelege ce inseamna un stil de viata sanatos incepand cu alimentele cu care te hranesti si continuand cu timpul pe care il acorzi odihnei in raport cu activitatile pe care le ai si pana la nivelul de socializare pozitiva prin care vei invata ca iti poti extinde si diversifica starea mentala de bunadispozitie si incredere in propriile puteri.

Orice stil sanatos de viata ai adopta, el trebuie sa fie pliat pe personalitatea ta si nicidecum nu vei imita vreun model despre care ai aflat ca este de succes. Ceea ce tie ti se pare usor si potrivit in a face, celuilalt i se poate parea imposibil. Este o cale blanda prin care organismul tau va lucra in propriul ritm si ai siguranta ca nivelul tau de sanatate va tine oricand la distanta neplacerile si uneori chiar cheltuieli pentru diferite tratamente

RAMAI CONECTAT

Daca doresti sa fi informat tot timpul despre campaniile si activitaile noastre, nu ezita sa ne urmaresti si pe retelele de socializare.

TOP