Rezultate sigure cand optezi pentru vopsea de par profesionala

by / / Par vopsit

Colorarea parului este una dintre cele mai des utilizate metode prin care iti poti schimba chiar in aceeasi zi look-ul, iar atunci cand vrei sa te bucuri cu adevarat de rezultate de exceptie merita sa optezi pentru o vopsea de par profesionala. Aceasta indeletnicire este practica de femei inca din cele mai vechi timpuri, insa si barbatii in anumite conjuncturi ale istoriei sau strict personale sunt dispusi sa utilizeze metoda. Astazi mai mult ca oricand avand cu totii la dispozitie acces in a solicita utilizarea de vopsea de par profesionala, merita sa avem parte de tot confortul primit intr-un salon de coafura profesionist.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI 

 

In antichitate colorarea parului se realiza prin folosirea unor solutii ce contineau coloranti obtinuti din plante cum sunt: Henna, Indigo, Senna, Curcuma, Amla, ori coji de nuc negru. Istoria arata ca in anul 1661 in cartea Eighteen Books of the Secrets of Art & Nature au fost explicate pe larg diferite metode de coloare a parului in negru, auriu, verde, rosu sau galben. Mai apoi, in jurul anului 1860 au fost descoperite posibilitatile de reactivitate intre colorantii sintetici, pentru ca la 1907 Eugène Schueller fondatorul L’Oréal va deveni recunoscut ca fiind cel care a produs primul colorant sintetic pentru par. A fost practic debutul a ceea ce astazi numim o vopsea de par profesionala.

De aici inainte industria pentru infrumusetare a capatat o amploare la care nu s-ar fi gandit nimeni vreodata, ajungandu-se in 1947 ca firma germana Schwarzkopf sa ofere celor interesati un prim produs cu care sa-si vopseasca parul chiar acasa. S-a pus accent in continuare in a se gasi metode tot mai bune pentru producere de vopsea de par profesionala, care in acest moment contine amestecuri speciale de coloranti din diferite plante, sau coloranti sintetici, care in ansamblul lor nu doar coloreaza parul ci au capacitatea de a-l mentine sanatos si chiar regenera.

Pentru ca mersul la solon nu mai este ceva de neatins,  lasa-te condusa de inspiratie si gusta din plin momentul creat special pentru tine, nu doar cand doresti o schimbare de look cu o vopsea de par profesionala, ci pentru intregul rasfat al corpului tau.

Daca doresti sa primesti cel mai bun tratament de colorare cu vopsea de par profesionala, iti recomandam echipa 1Dream, care iti sta la dispozitie cu stilisti profesionisi care utilizeaza doar vopsea de par profesionala realizand astfel orice tip de vopsire pentru par ti-ai dori. Nu ezita sa visezi si sa vrei sa fii unica in privinta culorii parului tau si vom cauta impreuna cu tine nuanta care te prinde cel mai bine.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP