Pregateste-ti din vreme coafura mireasa pentru ziua nuntii

by / / Hairstyle

Emotia unui asemenea eveniment cum este nunta ta poate sa te lase fara energie chiar atunci cand ai mai multa nevoie, insa daca vei acorda din vreme atentie sfaturilor venite din partea profesionistilor, o coafura mireasa in ton cu rochia si machiajul va completa perfect look-ul tau in ziua cea mare. Salonul poate sa preia toata aceasta responsabilitate si iti va arata ce trebuie sa faci pentru ca emotia pozitiva sa ramana doar pentru evenimentul in sine, nicidecum pentru gandurile ca nu ti-ar reusi o coafura mireasa desosebita pe care ti-o doresti atat de mult.

Nu amana prea mult acest moment important! FA-TI O PROGRAMARE!

CLICK AICI PENTRU DETALII

 

Cel mai important lucru pe care il vei afla de la stilisti despre cum o coafura mireasa devine perfecta este legat chiar de sanatatea parului tau. Este suficient sa iti faci putin timp inainte cu cateva sapatamani de producerea evenimentului si sa vizitezi un salon de specialitate pentru a stabili daca parul tau este sanatos si poate sa preia o coafura mireasa in stilul si tonul pe care le doresti.

Un plan de tratament corect din toate punctele de vedere pentru insanatosirea parului trebuie sa il punem la punct chiar si cu cateva luni de zile inainte, insa trebuie sa ai in vedere ca in anumite situatii poate fi nevoie de mai mult timp. Nu vream sa riscam nimic atunci cand avem de-a face cu o solicitare atat de importanta cum este o coafura mireasa, pentru ca si de aceasta vor depinde multumirea ta si, nu in ultimul rand, aprecierile pe care le vei primi din partea invitatilor.

In tot acest timp, indiferent ca el se numara in zile sau luni, vei fi indrumata cum sa speli parul, cum sa il usuci, ce tip de produse sa folosesti pentru intarirea radacinii si regenerarea parului si cum sa il protejezi pana in apropiere de ziua cand vei avea cea mai frumoasa coafura mireasa pe care abia astepti sa o porti in ziua nuntii.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP