Percepe un salon cosmetica ca pe un spatiu dedicat tie

by / / Cosmetica, Hairstyle, Machiaj, Nail art

Pentru multe dintre voi un salon cosmetica este locul in care mergi sa iti aranjezi parul si tenul, iar aceasta asociere a fost prima pe care femeile au avut-o atunci cand primele edificii de acest fel au aparut in oferta antreprenorilor. Inainte de secolul 20 infrumusetarea tinea cont in special de felul in care arata parul si de regula intretinerea lui cadea in sarcina servitorilor care aveau grija de femeile instarite, in timp ce marea masa a acestora incercau sa-i mentina atat cat se putea in buna stare sanatatea parului pentru ca pana spre anii 1900 nu putea fi vorba despre un salon cosmetica in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru acest moment dedicat tie iti recomandam salonul 1Dream Beauty Studio.

DETALII PROGRAMARI 

 

Cum toti marii pasi facuti de omenire au aparut din dorinta de mai bine, iata ca Martha Matilda Harper, canadiana de origine reuseste sa devina cel dintai antreprenor in domeniul infrumusetarii inventand in anul 1988 primul sampon pentru par. In acelasi an deschide ceea ce pe atunci s-a numit Harper Method Shop care a fost in esenta primul salon cosmetica al acelor timpuri, ulterior extinzandu-si afacerile in SUA. Tot ea a fost cea care a introdus ideea de vizita pentru infrumusetare la un salon cosmetica, pentru ca pana la acel moment clientii facea comanda pentru a primi serviciile direct acasa.

Din acel moment, observandu-se evidenta cerintei in domeniu lucrurile au evoluat exponential si au condus la extinderea in cele mai cunoscute orase ale lumii a cel putin unui celebru salon cosmetica. Nu este nimic suprinzator ca in jurul anului 1970 s-a observat ca barbatii au devenit clienti tot mai frecventi pentru un salon cosmetica, nu doar din pricina stilului in care isi purtau parul ci si pentru alte tratamente cosmetice pe care le considerau utile pentru infatisarea lor.

Deja dupa anul 1980 si in continuare dupa anii 90 toti cei din bransa au ajuns la concluzia ca meseria de stilist este esentiala in acest domeniu, drept pentru care in prezent orice salon cosmetica care pune pret pe multumirea clientilor are la dispozitie un stilist profesionist. Astazi deja suntem obisnuiti cu o vizita la un salon cosmetica pentru ca stim ca fiecare dintre noi avem nevoie de un plus de atentie in privinta sanatatii corpului si a look-ului nostru in general.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP