Nu lasa sa treaca prea multe zile fara a aplica o masca curatare ten

by / / Tratamente faciale

Daca vrei cu adevarat sa ai un ten perfect nu este suficient sa mentii un regim alimentar corect si sa te demachizi in fiecare seara. O masca curatare ten aplicata constant reprezinta cea mai sigura cale de sustinere a sanatatii tenului si este recomandata atat pentru femei cat si pentru barbati. Explicatia necesitatii este simpla si isi are originea in eliminarea consecintelor unui adevarat atac zilnic pe care pielea noastra il suporta indiferent de activitatea pe care o avem de facut.

Suntem aici cu recomandari de tratamente faciale pentru tine!

CLICK AICI PENTRU DETALII

 

Doar daca ne gandim la deplasarea in oras in plina poluare cu cantitati mari de agenti invizibili care plutesc in aerul inconjurator, ne putem imagina ca o masca curatare ten este strict necesar sa fie aplicata cat mai des cu putinta pentru a ameliora si chiar stopa efecte ce pot avea caracter ireversibil.

Este important sa intelegi ca lipsa timpului nu trebuie sa fie o scuza, sau sa marsezi pe ideea ca nu vezi efecte imediate dupa ce ai folosit o masca curatare ten. Nimic nu trebuie sa te impiedice sa ai grija de sanatatea pielii tale mai ales ca poti beneficia de sfaturi pertinente din partea profesionistilor care stiu exact ce tip de masca curatare ten trebuie aplicata pentru a-ti recupera si mentine sanatatea tenului.

Infundarea porilor are cauze multiple, dar si efecte pe masura. La femei principala cauza este machiajul zilnic care aduce aceasta neplacere cu cunsecinte in aparitia petelor pe ten, iar la barbati pielea devine tot mai sensibila din princina barbieritului. O masca curatare ten adecvata inlatura aceste inconveniente, hraneste si hidrateaza corespunzator pielea permitand acesteia sa repire si sa elimine toxinele.

Daca o masca curatare ten va contine extract de argila tratamentul se va concentra in indepartarea prin absorbtie a excesului de sebum si inglobarea in argila a celulelor moarte din stratul superior al pielii. Efectul argilei este cunoscut si pentru beneficiile pe care le confera in prevenirea imbatranirii celurare la nivelul tegumentului si astfel diminuarea considerabila a efectului de imbratranire precoce.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP