Mai multa expresivitate cu extensii gene fir cu fir

by / / Machiaj

Frumusetea pusa in valoare si prin expresivitatea chipului este acum la indemana femeilor si prin aplicarea de extensii gene fir cu fir care contureaza perfect dorinta irezistibila a acestora de a avea gene lungi, curbate si dese, intr-un cuvant gene perfecte.

Consulta specialistii! Afla cum poti avea si tu extensii cu gene naturale.

CLICK AICI PENTRU DETALII

 

Posibilitatile pe care stilistii le propun pentru ca genele sa devina exact asa cum le-ati dorit sunt diferite fiecare dintre ele avand cate ceva in plus fata de cealalta. Efectul general care este urmarit este unul si acelasi, si anume de a spori expresia privirii, de a-i mari intensitatea in asa fel incat chipul femeii sa devina seducator.

Dintre toate tipurile de gene false, extensii gene fir cu fir reprezinta o metoda care pune la dispozitia ta si implicit a stilistului o aria larga de expresie pentru ca se pot utiliza forme, culori si dimensiuni variate ce potenteaza look-ul si aduc acea bucurie pe care orice femeie si-o doreste cand isi priveste chipul in oglinda, iar mai apoi este complimentata pentru frumusete ei.

Daca ai hotarat ca genele tale nu sunt atat de lungi sau arcuite cum ti-ai dori, solutia pentru aplicarea de extensii gene fir cu fir trebuie sa o lasi doar in seama profesionistilor. Este o procedura meticuloasa si care trebuie facuta in siguranta de catre un stilist specializat in aplicarea de extensii gene fir cu fir.

Trebuie sa afli ca extensii gene fir cu fir se vor aplica in lungul genelor tale naturale si nu vor avea niciun efect in cresterea lor. Practic odata cu cresterea firelor tale naturale si extensiile vor inainta. Cand porti extensii gene fir cu fir te vei simti perfect natural pentru ca este varianta cea mai comoda la ora actuala in aceasta privinta datorita faptului ca extensiile vor deveni parte din firul natural. Vei putea purta extensii gene fir cu fir cel putin atat timp cat este viabil propriul fir de par al genelor naturale, dar in orice caz cel putin o luna de zile fara a fi nevoie de intretinerea lor.

Daca vei opta pentru extensii gene fir cu fir trebuie sa stii ca durata procedurii se poate dura intre doua si patru ore pentru ca aplicarea necesita multa migala si atentie.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP