Incearca unghii gel sau intretinere unghii gel, variante de unghii false pe o constructie unghii cu gel profesionista

by / / Nail art

Ingrijirea mainilor si rezultatul pe care il primesti dupa ce ai decis ca vei aplica unghii gel este o masura care te va binedispune si iti va crea starea de multumire sufleteasca mult dorita. Pentru ca zilele pe care le treci sunt mai mereu epuizante merita sa iti propui astfel de schimbari care au rol de iesire din mica corvoada a rutinei care te poate acapara cand nici nu te gandesti. O constructie unghii cu gel este in sine o operatiune pe care merita sa o lasi in mana unui profesionist care se pricepe si are atat mana cat si ochiul formate pentru a aplica unghii cu gel.

Te poti programa chiar acum pentru a-ti aplica unghii cu gel sau daca ai nevoie de o intretinere a lor!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI 

 

Sa gasesti astazi un salon de infrumusetare nu mai este un lucru greu de atins, insa daca tot ai pornit pe acest drum incearca sa te informezi pentru a sti sigur ca vei fi in fata unui stilist profesionist ce-ti va putea recomanda ce tip si model de unghii false se vor adapta cel mai bine in functie de conformatia mainilor tale si cu siguranta totul sa fie corelat cu eventualul eventiment la care vei participa.

Mergand pe aceasta idee, beneficiile vor veni de la sine pentru ca atunci cand vrei rezultate dar si o consiliere corecta nu le vei gasi in alta locatie decat intr-un salon de infrumusetare dedicat si profesionist. Cheia se afla chiar in priceperea celor care te vor primi si cu care vei impartasi cum iti doresti sa arate noile tale unghii gel. Trebuie sa profiti si sa intrebi cat mai multe amanunte pentru ca stilistii te pot ajuta cu idei si informatii despre unghii gel, dar si despre intretinere unghii gel.

Solutiile moderne pentru in frumusetarea unghiilor includ si contructie unghii gel care devin perfecte atunci cand unghiile tale sunt sensibile, nu cresc indeajuns, ori se exfoliaza, rup, sau mai mult ai un obicei rau de a le roade. Daca vei purta unghii cu gel acestea vor putea fi taiate intr-o manichiura french clasica, ori le vei putea lasa lungi pentru ca rezistenta lor este impecabila. Aceste unghii false sunt suportul ideal pentru ca un stilist profesionist sa isi puna in valoare dibacia si imaginatia in a crea modele deosebite ce iti vor aparea ca adevarate mici opere de arta pe fiecare unghie.

Chiar daca exista si unele mici dezavantaje le vei putea trece cu usurinta pentru ca nu este nimic dificil in a face intretinere unghii gel. Cel mai acut „dezavantaj” pe care l-ai putea indentifica este acela ca acest tip de manichiura cu unghii cu gel are sanse sporite de a-ti crea dependenta pentru a le avea mereu innoite.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP