Incearca si tu cele mai frumoase impletituri rusesti

by / / Hairstyle

Ce gratie speciala, ce imagine feminina vei avea atunci cand maretia parului tau se va contopi intr-una dintre cele mai spectaculoase impletituri rusesti pe care o poti purta. Arta impletirii parului este atat de indepartata in timp incat dorinta feminina de a fi atragatoare a pus mereu mare pret pe aceasta forma de aranjare. Spectaculozitatea pe care o genereaza modelele de impletituri rusesti se detaseaza net de orice alt tip de pieptanare a parului pentru ca in sine rezultatul genereaza atragerea privirii, aprecierea efectului si in mod clar curiozitatea despre cum a putut sa fie realizat acest tip de coafura.

Vrei sa incerci si tu impletiturile rusesti? Stim exact unde sa te trimitem!

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Daca denumirea de impletituri rusesti te duce cu gandul la tara de unde provin, trebuie sa stii ca radacina acestei arte de impletire a parului este in Franta si a aparut in preajma anului 1870 sub denumirea de „tresse française”. Importul spre rasarit, daca se poate spune asa, a fost facut chiar de catre dansatoarele renumitelor trupe de balet ruse, iar astazi aceasta arta se confunda cert cu aceasta zona a lumii gratie tehnicilor de impletire.

Insemnatatea culturala pe care au emanat-o dintotdeauna aceste impletituri rusesti are radacini adanci in istorie pentru ca nivelul de infrumusetare pe care femeile si-l permiteau arata insasi statutul pe care il aveau in societatea vremurilor in care le traiau. In timp majoritatea modelelor de impletire a parului au avut parte si de accesorizari diverse care erau aplicate in timp ce se lucrau impletituri rusesti in asa fel incat efectul vizual sa fie si mai accentuat.

Romantismul pe care ti-l confera variantele de impletituri rusesti iti va pune in valoare tot ceea ce nu poti exprima in mod direct, pentru ca privitorul va sti ca esti o femeie speciala si al carui suflet ascunde iubire si delicatete. Daca esti curioasa cel putin o data sa incerci impletituri rusesti iti recomandam salonul 1Dream pentru a-ti alege unul dintre modelele pe care stilistii ti le propun si mai mult decat atat, iti vor arata care dintre ele se muleaza cel mai bine pe stilul tau de tinuta, pe dorinta ta in general despre cum ai vrea sa arati.

Trebuie sa recunoastem ca pentru a exacuta impletituri rusesti este nevoie nu doar de talent in manuirea parului, ci si de rabdare, adaptabilitate si dedicatie pentru modelul ales de tine. Arta profesionista de a impleti este cunoscuta de stilistii salonului 1Dream si vei ramane placut surprisa sa vezi rezultate la care nu te-ai fi asteptat.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP