Imaginatia si culoarea nu au limite la manichiura in apa

by / / Nail art

Sa fii mereu in ton cu moda si in special cu efectele speciale pe care le vor primi unghiile tale dupa o manichiura in apa este tot ce-ti poti dori atunci cand vrei sa te remarci si sa te simti speciala in toate intalnirile pe care le ai. Senzatia de „wow” pe care o va inspira adevarata opera de arta care pe care o vei purta pe unghii te va face sa te simti eliberata de orice constrangere sau conventie si sa iti lasi libere spiritul si creativitatea in mediul care iti este familial si, de ce nu, sa incerci lucruri noi.

Rezerva-ti timp, cauta eventual modele de manichiura in apa si mergi la salonul ca sa vorbesti despre cum ai vrea sa arate prima ta transpunere pe unghii a unui model care cu siguranta va fi unicat.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI

 

Starea de bine, de multumire personala, le poti amplifica si sustine singura, iar atunci cand totul ar putea parea prea uniform o schimbare a culorii unghiilor poate face minuni. O manichiura in apa perfecta ramane in mod clar apanajul unui stilist profesionist care a deprins tehnica si are la indemana tot ceea ce este necesar din punct de vedere profesional pentru a o realiza. Manichiura in apa a fost „pusa la cale”, daca putem spune asa, in Japonia, intr-un fel asteptat fiind acest loc care este renumit pentru inovatiile in domeniul artei infrumusetarii, a tehnicilor de lucru si produselor profesionale ce se folosesc in saloanele nipone.

Denumirea „Marble Art” defineste in sine manichiura in apa, iar tehnica de „water marbling” este si mai apropiata in intelegerea termenului si actiunii la care sunt supuse spre infrumusetare unghiile tale. Intr-un salon de specialitate te poti simti perfect pe tot parcursul unei sesiuni de manichiura in apa, pentru ca trebuie sa stii ca punerea in opera necesita multa migala si atentie din partea stilistului si ca atare sunt necesare cateva zeci de minute in care se va lucra minutios asupra unghiilor tale.

Daca nu ai incercat pana in prezent o astfel de manichiura in apa vei aprecia singura daca ai pierdut sau nu ceva. Noi iti spunem ca sunt sanse bune sa-ti spui „De ce am asteptat atat?!” pentru ca te vei indragosti iremediabil de aceasta metoda de manichiura in apa care dezvolta si imprima celei care o poarta un stil sofisticat si mereu surprinzator pentru asistenta prin efectele vizuale pe care le ofera.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP