Efecte pe termen lung cand faci curatare ten la timp

by / / Tratamente faciale

Tenul tau va reactiona intotdeauna la toti factorii interiori si exteriori pe care organismul tau ii percepe si odata cu trecerea timpului va reactiona negativ daca nu il ingrijesti prin sedinte de curatare ten inca imediat dupa ce ai implinit 20 de ani. Se presupune ca dupa aceasta varsta cresterea adolescentului este practic incheiata si se trece in faza de tanar adult cand implicarea in viata sociala este cu mult crescuta ca pana atunci si agresiunile mediului sunt mai pronuntate.

Consulta specialistii! Afla mai multe despre procedurile de curatare ten.

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Ceea ce trebuie sa intelegi se refera in special la tipul de tratament de curatare ten de care pielea ta are nevoie, pentru ca, asa cum se stie, suntem diferiti si fiecare reactioneaza in felul sau. Indiferent de categoria in care se incadreaza tenul tau din punct de vedere al secretiei de sebum nu vei lasa sa treaca vreme indelungata pana sa afli parerea avizata a celor care se ocupa in mod profesionist de curatare ten.

O piele frumoasa este tot ce-ti doresti sa ai pentru ani buni la rand, uitand practic ca ar putea exista posibilitatea aparitiei precoce a liniilor inestetice care ar brazda fata sau a petelor maronii ori zone cu piele flasca. Sanatatea pielii nu inseamna doar igiena zilnica ci are nevoie de suplimente care ii aduc consistenta odata cu o curatare ten, tonifiere si hidratare in proportii pe care le vom stabili in salon exact pentru tine. Suntem pregatiti si utilizam in mod curent tratamente de curatare ten care contin extracte naturale din diferite plante si compusi ce sunt testati si care si-au dovedit eficienta in functie de tenul fiecarei persoane.

Ai putea sa consideri ca a merge la curatare ten este un lucru soficiticat si ca nu ai nevoie de atat de mult pentru tine. Este o greseala pentru ca timpul intr-un salon este timp de calitate dedicat exclusiv pentru sanatatea corpului tau si nu in ultimul rand pentru multumirea sufleteasca ca poti pasi oricand si oriunde cu fata radiind de frumusete si fericire.

Nu rata niciodata sa faci o curatare ten atunci cand vara este pe sfarsite si umidintatea toamnei isi face simtita prezenta. Contrar aparentelor umezeala din aer are efect de uscare a tenului, in timp ce atat de indragitul bronz de care te-ai ingrijit toata vara va pali in doar cateva zile. Abia atunci vei vedea eventualele greseli pe care le-ai facut in expunerea gresita la soare si cu siguranta vom ajuta tenul tau sa se regenereze in conditiile unui tratament de curatare ten profesionist.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP