BALAYAGE NEWS

All you need to know

Forta interioara este cea care ne imprima puterea de care avem nevoie in fiecare zi a vietii noastre. Pentru a putea mentine un echilibru mental pozitiv este nevoie sa ne ingrijim continuu si de felul in care aratam in exterior, pentru ca starea de multumire are in mod cert o legatura directa cu felul in care ne ingrijim.

Am ales sa formam o echipa calificata care exceleaza in domeniul infrumusetarii, nutritiei, sportului si sanatatii fizice in general, care te va ajuta sa-ti pui in valoare toata feminitatea si iti va arata ca exista solutii profesionale si conceptii personalizate pentru un stil de viata ce-ti va ridica increderea pe care o ai in propriile puteri incat in orice moment sa fii in forma.

Iti vom dovedi ca frumusetea feminina trebuie doar pusa in valoare pentru ca ea deja exista, ca sanatatea fizica este strans legata de felul in care arati, in timp ce forta ta spirituala isi va putea gasi seva chiar in atentia pe care o acorzi look-ului tau.

VALORILE NOASTRE

Pentru echipa noastra limitele sunt doar tinte pe care vrem sa le cucerim. Suntem deschisi oricand provocarilor care aduc plus valoare obiectivelor si principiilor noastre, iar motivatia care ne este far in noapte ne ajuta sa ne sustinem ideile si traditia.

Munca pe care o facem in fiecare zi este insasi sursa de inspiratie si ne ajuta sa continuam cu indarjire pana la finalizarea unui proiect pentru care credem ca merita investit efortul si priceperea noastra. Nu ne vom abate nicicand de la raspunderea cu care inconjuram orice actiune intreprindem, suntem darji, ne asumam riscuri calculate si mergem pana la capat.

O echipa inchegata cum este a noastra are forta sa schimbe in bine si atunci cand este chemata se va implica total.

Pentru ca orice proiect pe care il incepem are frumusetea, importanta si dificultatea lui, am invatat ca doar prin straduinta si implicare vom putea sa razbim si sa ne tinem de cuvant.

Consideream ca participarea la un proiect si in special finalizarea lui cu succes intr-o maniera calitativa excelenta trebuie sa fie procedura standard cu care lucram de fiecare data.

Daca dorim sa fim respectati, atunci este vital ca noi sa respectam fara echivoc toate cerintele pe care ni le-am asumat in tot ceea ce lucram.

Suntem atrasi in a lucra mereu ce este mai dificil, invatam continuu tot ce apare nou si avem mereu tinte in care ambitia este regula de lucru pentru a tine continuu lumina directionata spre proiect pana cand acesta este finalizat.

Implicarea in orice proiect este totala si continua pe toata durata sa. Suntem capabili sa luam decizii importante, uneori radicale, insa doar dupa ce am analizat si am consultat partenerul in privinta tuturor aspectelelor ce sunt implicate si desigur a consecintelor ce decurg din deciziile noastre.

Un proiect se va incheia doar atunci cand scopul sau a fost atins, partenerul este multumit, iar rezultatul ne aduce satisfactia lucrului bine si complet facut.

 

Ideile bune le transpunem de fiecare data in ceea ce lucram pentru ca echipa noastra se sprijina chiar pe acestea. Ne asiguram ca aceste idei vor fi propagate catre membrii si partenerii nostri ca elemente de valoare care ne definesc.

Sa inovam este una dintre specializarile noastre, iar atunci suntem provocati cautam cele mai bune solutii care vor fi transpuse in actiuni de valoare pentru partenerii cu care colaboram.

Este reconfortant sa stim ca bazandu-ne pe inovatie avem o baza solida pentru relatia noastra cu toti cei care ni se alatura intr-un proiect.

Comunicarea este esenta progresului, iar astazi mai mult ca oricand interdisciplinaritatea pe care se bazeaza majoritatea proiectelor solicita din plin un raport de cumunicare excelent fara de care nu ne-am putea atinge obiectivele propuse.

Ne este in fire sa oferim si sa acceptam sfaturi si idei pentru munca pe care o facem. Suntem deschisi in a primi o critica consistenta si directionata pe solutii care sa remedieze eventuale disfunctionalitati. Cerem ajutor ori de cate ori simtim ca nu putem avea rezultate maxime, insa in orice moment ne oferim ajutorul celor care au nevoie de noi.

Aceasta este esenta unei colaborari constructive in care noi credem din primul ceas al zilei si pana la ultima raza de lumina.

Nu exista progres, nu exista intelegere, nu vor exista rezultate, nu va exista victorie fara a accepta cu mintea deschisa opinia partenerului si a-i respecata personalitatea.

Noi incurajam si ne sprijinim munca pe o comunicare deschisa, aprofundata si sincera.

RAMAI CONECTAT

Daca doresti sa fi informat tot timpul despre campaniile si activitaile noastre, nu ezita sa ne urmaresti si pe retelele de socializare.

TOP