Decoloarea parului – O etapa importanta ce merita tratata profesional

by / / Hairstyle, Tratamente pentru par

Pentru decolorarea parului ai nevoie atat de produse profesionale, dar si de un stilist care stie si poate adapta aplicarea produsului pe care il utilizeaza in functie de nuanta si starea in care se gaseste intr-un anumit moment parul tau.

Consulta specialistii! Afla mai multe despre decolorare par.

CLICK AICI PENTRU DETALII

 

Cele mai frecvente greseli de care trebuie sa te tii departe la decolorarea parului sunt cele legate de imposibilitatea ta de a aprecia corect starea de sanatate a parului in special atunci cand ai la activ o serie de vopsiri succesive si nu ai solicitat pana la acel moment parerea unui specialist in hair styling. Poti solicita o consultanta unui salon de specialitate in aceasta privinta si ti se va arata exact ce solutie este potrivita pentru decoloarea parului in asa fel incat parul tau sa nu fie afectat. Daca ai avut parte in timp de efecte nedorite prin decolorarea parului si este nevoie ca acesta sa revina la o stare de sanatate adecvata, pentru ca mai apoi sa poti avea parte de un tratament corect si curat pentru orice tip de schimbare de look ai vrea prin vopsirea lui si prin aplicarea de tratamente de regenerare.

Calitatea unui stilist profesionist nu rezida doar in a avea imaginatie si a realiza cu parul tau o mica opera de arta, ci el devine in primul rand partenerul tau in tot ceea ce tine de sanatatea parului, a pielii fetei, gatului si pieptului, dar si pentru ingrijirea unghiilor. Fiecare dintre etapele prin care trece orice schimbare de look, inclusiv cea care tine de decoloarea parului, au ca unica tinta protejarea intr-o proportie semnificativa a parului, pielii, unghiilor, tegumentului in general.

Nu ai cum sa fii atat de sigura ca utilizand o solutie pentru decolorarea parului despre care ai auzit ca este buna, aceasta chiar este gentila cu parul tau. Principiul prin care actioneaza o astfel de solutie este acela de a diminua sau chiar distruge culoarea pigmentului care este prezenta in stratul pigmental al parului. In functie de taria acelei solutii, reactia pe care parul tau o are la contactul cu ea si timpul de aplicare poti sa obtii decolorarea parului in una, doua, sau chiar trei nuante.

Lipsa experientei in decolorarea parului iti poate aduce rezultate nesatisfacatoare sau chiar periculoase care pot ajunge pana la arderea parului atunci cand concentratia si timpul de aplicare sunt prea mari, sau doar pentru ca parul tau este prea deteriorat si reactioneaza si la concentratii mici din solutia de decolorarea parului pe care o folosesti.

Daca vrei sa fii linistita si in special sa devii stralucitoare in fiecare zi te iti recomandam salonul 1Dream unde poti decide impreuna cu specialistii care sunt tratamentele cosmetice, de regenerare a parului, sau alte solutii profesionale sigure pentru a avea un look de invidiat.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP