Ce iti ofera un masaj facial profesionist

by / / Tratamente faciale

Relaxare, vitalitate si sanatate, sunt cuvintele care definesc ceea ce vei resimti dupa un masaj facial. Exista o singura conditie care nu poate fi negociata – sa fie realizat de profesionisti in conditii specifice unui salon de infrumusetare dedicat si implicat in a oferi multumire reala clientilor sai.

Nu intarzia sa te bucuri si tu de relaxarea oferita de un masaj facial! Trebuie doar sa iti faci o programare.

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Despre masaj facial se stie ca a fost pus in practica sub denumirea de masaj suedez, iar Pehr Henrik Ling a fost cel care l-a adus si dezvoltat in Statele Unite intre anii 1776-1838 avand la baza tehnicile folosite in medicina traditionala chineza inca de acum 3000 de ani. De aici inainte un masaj facial a capatat amploare si a fost cerut frecvent gratie efectelor pe care le oferea prin tehnicile cu care maseurii vremii se straduiau sa-si multumeasca clientii. Cele mai utilizate tehnici sunt cele de tip mangaiere, ridicare si framantare, frecare, presiune, transvazare si vibratie. Este stiut faptul ca in in terapiile orientale masajul facial este doar o parte din tratamentul corporal complet in care sunt actionate anumite puncte sensibile care au sunt responsabile cu deblocarea fluxurilor de energie care ne strabat corpul.

In timp tehnicile de masaj facial s-au schimbat si adaptat nevoilor clientilor si evolutie gradului de afectare al tesuturilor, iar la acestea s-au adaugat tot mai multe si dedicate produse cosmetice care odata aplicate pe pielea fetei devin parte integranta si conlucreaza la efectele unui masaj facial cu rezultate vizibile. De regula, o data cu trecerea timpului, sunt necesare servicii de tipul unui masaj facial pentru ca pielea incepe sa-si piarda proprietatile anilor tineretii, ridurile de expresie incep sa-si faca aparitia, circulatia sangelui la nivelul pielii este mai lenta sau tesutul adipos subcutanat se diminueaza si elasticitatea pielii cedeaza. Toate acestea neajunsuri vor fi perfect tinute sub control atat timp cat un masaj facial incepe sa fie solicitat din vreme, aducand direct o imbunatatire a tuturor componentelor care iti confera un ten curat, luminos si intins.

Va invitam sa simti beneficiile unui masaj facial intr-un salon, unde specialistii au la indemana in primul rand cunostintele necesare pentru a practica un masaj corect si in plus folosesc produse destinate exclusiv acestui serviciu. Experienta specialistilor isi va spune cuvantul si iti vei da seama cu mult usurinta ca ai avut parte de un masaj facial profesional pentru ca senzatia de relaxare completa, efectul de stralucire tinereasca a tenului, dar si faptul ca vei radia la propriu, sunt argumente vizibile si de necontestat.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP