Cand vrei o schimbare de efect foloseste oja termica

by / / Nail art

Schimbarea iti face bine indiferent daca vrei sa iti vopsesti parul in alta nuanta, sa te tunzi pentru un eveniment deosebit si cu siguranta sa-ti aranjezi unghiile cu celebra de acum oja termica. Daca te intrebi ce este atat de spectaculos la aceasta oja termica, afla ca ea isi va schimba culoarea nuantandu-se cu o serie de grade de culoare in functie de temperatura la care este expusa. Cu alte cuvinte de la mai rece la mai cald, veti avea o continua schimbare a culorii unghilor lucru care devine spectaculos pentru privitori si totodata pentru tine pentru ca unghiile tale vor arata mereu altfel, ca si cand ai avea o noua manichiura.

Vezi ce manichiura este potrivita pentru unghiile tale!

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Este suficient sa existe o creste usoara a temperaturii corpului care poate proveni din trecerea mainilor sub apa calduta sau mai fierbinte, plimbarea in aer liber in plin soare sau expunerea la temperaturi de iarna, ori chiar schimbari ale dispozitiei personale. Toate acestea vor aduce diferente de temperatura la nivelul unghiilor si automat schimbarea culorii lacului de unghii de tip oja termica.

Exista cu siguranta o paleta finita de nuante in care se va schimba culoarea oferita de oja termica care ti-a fost aplicata, de aceea trebuie sa stii ca nu poti pretinde ca ar putea aparea culori care nu sunt in gama de baza a tipului de oja termica care s-a folosit. Ceea ce este important de retinut este modalitatea in care se lucreaza cu aceasta oja termica pentru ca rezultatele vor depinde direct de felul in care este realizata procedura si de calitatea produsului utilizat. O aplicare profesionala este intotdeuna un argument pe care te poti baza pentru un rezultat spectaculos.

Pentru a fi sigura ca vei fi multumita de imaginea noilor tale unghii fa-ti timp programare si spune ce ai vrea sa obtii de la noul tau look. O solutie de moment cum este aplicarea de oja termica este intotdeauna benefica, insa poate nu intodeauna vrei sa fii atat de vizibila si iti doresti un look atent echilibrat si care sa-ti confere stabilitate emotionala si perspectiva unei sanatati controlate pentru tenul, parul si corpul tau in general.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP