Cand stii ca ai nevoie de un tratament par deteriorat

by / / Tratamente pentru par

De fiecare data cand iti perii parul poti observa mai multe semne care iti arata clar ca exista o suferinta a firului de par, iar de aici inainte nu trebuie sa eziti prea mult in a cauta cea mai buna si personalizata varianta de tratament par deteriorat. Incercarile de a remedia singura diferite aspecte ale deteriorarii parului iti pot fi la indemana, insa daca cumva observi ca efectul intarzie sa apara nu este cel mai bun lucru sa continui, eventua cu alte produse si, cu atat mai mult, sa speri ca isi va reveni de la sine. Singura cale de insanatosire va sta mereu in calitatea unui tratament par deteriorat.

Iti oferim toate detaliile unor astfel de tratamente și produse utilizate pentru parul deteriorat.

CLICK AICI PENTRU DETALII 

 

Despre calitatea si eficienta unui tratament par deteriorat iti putem garanta ca in salonul 1Dream, specialistii au experienta si lucreaza cu produsele care iti pot reda stralucirea si sanatatea parului atunci cand ai optat pentru solutii de aranajare sau conditionare gresite. Un par deteriorat cere multa atentie in ceea ce priveste insanatosirea, insa este foarte important sa afli care au fost cauzele care l-au adus in aceasta stare. Cum spuneam pot exista cauze legate de aplicarea gresita a unor produse de colorare, sau repetabilitatea exagerata a schimbarilor de culoare care implica decolorarile de rigoare. La fel de bine pot exista cauze legate de mediul in care lucrezi, dar si cauze functionale ale organismului tau (alimentatie, sters) care produc aceleasi efecte ca si cele ce sunt venite din exterior.

In oricare dintre situatii te vei afla poti sa te bazezi pe expertiza unui estetician profesionist cu care vei pune la punct cea mai buna metoda de tratament par deteriorat, desigur in urma discutiilor pe care le vei avea despre cum ti-ai intretinut parul si a examinarii pe care o va face. In functie de starea de degradare in care se afla parul iti va spune care este durata unui tratament par deteriorat, pentru ca rezultatele sa fie perfecte. In aproape toate situatiile este nevoie de o perioada de regenerare in urma unui tratament par deteriorat aplicat, prin urmare sa nu ai in vedere ca ar exista solutii magice ce pot rezolva problema pe loc.

Cand totul va reveni la normal dupa acest tratament par deteriorat vei sti cum sa ai grija de parul tau atunci cand il expui unor colorari sau coafuri care iti sunt pe plac. Este esential ca orice interventie asupra parului sa fie realizata in conditii de profesionalism pentru ca sensibilitatea firului de par merita sa fie tratata atent si in mod cert cu produse specializate pe care le poti gasi in salonul 1Dream.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP