Cand ai nevoie sa folosesti extensii de par natural

by / / Hairstyle

Pentru ca majoritatea metodelor de infrumusetare isi au origini indepartate, la fel s-a intamplat si cu extensii par natural care au fost utilizate inca din vremea egiptenilor care isi coseau peruci din par natural uman sau din lana de oaie care era vopsita cu pigmenti naturali. Atasarea la acea vreme se facea cu ajutorul unei rasini sau cu ceara de albine. Insasi Cleopatra a purtat extensii par natural pe care il prefera sa fie negru, chiar daca culoarea ei preferata era cea a penelor de paun albastre.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI  VERIFICA PRETURI 

 

Daca la 1700 femile europene si americane purtau peruci, care se comportau in sine ca niste extensii par natural, apropiindu-ne de zilele noastre prin dezvoltarea serviciilor in saloanele de infrumusetare, dar si prin aparitia solicitarilor tot mai numeroase, au devenit disponibile metode de aplicare si modele tot mai diferite pentru extensii par natural.

Astazi sa folosesti astfel de extensii par natural nu mai este o noutate, insa ceea ce trebuie mentionat se refera la calitatea acestor produse si nu in ultimul rand la oportunitatea folosirii lor. Inainte sa te decizi ca vrei o astfel de solutie pentru amplificarea lungimii si a consistentei parului este vine sa stai de vorba cu un stilist estetician profesionist. Nu de fiecare data perceptiile tale in aceasta privina sunt cele mai corecte, insa tot atat de bine ai putea sa ai dreptate si sa existe motive bine intemeiate cum ca dupa aplicarea de extensii par natural fizionomia si expresivitatea ta vor avea de castigat.

Pentru toate informatiile in legatura cu variantele pe care le ai la indemana inainte si dupa aplicarea de extensii par natural te invintam in salonul 1Dream la o discutie relaxata impreuna cu unul dintre stilisti. Trebuie sa afle de la tine cum ai ajuns la aceasta concluzie si in special ce asteptari ai dupa ce vei primi extensii par natural. Dupa ce te vor asculta si vor intelege motivele tale, noi iti vom arata daca nu cumva exista alternative pentru ceea ce iti doresti.

Cand vorbim despre alternative nu ne gandim sa te deturneze de la dorinta ta de a pune extensii par natural ci mai curand este posibil ca stilistul sa gaseasca o alternativa prin care folosindu-se de creativitatea si experienta sa se foloseasca de parul tau, fara a mai fi nevoie de extensii par natural. In orice caz, iti garantam, ca echipa 1Dream va fi prima care iti va spune daca intr-adevar ai luat o hotarare corecta in privinta montarii de extensii par natural si te asiguram ca produsele noastre sunt sigure, iar tehnicile de lucru sunt la nivel profesional.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP