Bucurie in tonuri calde si subtile dupa vopsit Balayage

by / / Vopsit Balayage

Atat timp cat esti multumita cu nuanta parului tau si vrei in continare ca acesta sa ramana cat mai naturala, cea mai potrivita varianta de a-l pune in valoare si a-i oferi o stralucire aparate este sa alegi un vopsit balayage. Si pentru ca si aceasta tehnica isi are originile intr-unul dintre saloanele de infrumusetare din Paris, trebuie sa stii ca in salonul Carita la inceputul anilor 70 a fost realizat primul vopsit balayage la care se utilizau benzi din bumbac, de unde si prima sa denumire de „Balayage du Coton”.

 

 

Cu siguranta ca si atunci, dar mai cu seama acum, tehnica stilistilor era desavarsita si doar o mana sigura si un ochi antrenat ar putea sa inteleaga textura firelor de par si sa aleaga locul in care sa aplice corect si in cantitate perfecta vopseaua de par pentru a-ti putea oferi o adevarata opera de arta prin vopsit balayage cu care sa te simti si mai frumoasa atunci cand parul tau va fi privit.

Ulterior, dupa ce vedetele pariziene au facut mare valva cu noua lor posibilitate de a-si aranja parul prin vopsit balayage, tehnica a trecut oceanul si undeva la inceputul anilor 90 New York-ul era asaltat de solicitari din partea vedetelor americane pentru a-si vopsi parul in aceast mod. Chiar si in prezent rezultatele sunt atat de apreciate si este bine sa tii cont ca nu oriunde ai parte de un vopsit balayage ca la carte, drept pentru care te invitam sa alegi un salon cu prestigiu in care stilistii au la baza nu doar experienta, ci au participat si absolvit cursuri dedicate acestei tehnici de vopsire a parului.

Apeleaza la un salon de specialitate pentru a analiza care sunt cele mai bune nuante pe care le poti utiliza in asa fel incat dupa vopsit balayage sa fii atat de impresionata incat sa-ti fie greu sa te mai desprinzi de oglinda. Rezultatul trebuie sa se integreze perfect in linia obisnuita, naturala a culorii parului tau, care va curge si se va amesteca liber si nestingherit impreuna cu fiecare suvita nou culorata. Alege in consonanta cu nuanta parului tau alte tonuri calde si suficient de subtile incat totul sa arate perfect natural ca si cand soarele si-ar fi facut putin de cap prin parul tau. Te vei putea desfata si vei zambi zi de zi privindu-ti parul o perioada lunga de timp pentru ca saptamani la rand nu vei avea de vreun retus dupa ce ne-ai cerut si ti-am indeplinit dorinta aplicand un vopsit balayage.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP