Vopsit Balayage

Tehnica din ce in ce mai populara in ultima vreme, adoptata de vedete si modele. Ce presupune aceasta tehnica si ce aduce nou?

Hairstyle

Pune-ti in evidenta trasaturile si mascheaza-ti zonele pe care nu vrei sa le expui. Iti prezentam cele mai noi recomandari in materie de hairstyle!

Machiaj

Un machiaj profesional iti scoate in evidenta trasaturile. Ce trucuri trebuie sa stii pentru un machiaj reusit?

Nail art

Manichiura iti reflecta personalitatea prin forma aleasa si culorile de oja. Curioasa ce spune forma unghiilor despre tine?

Tratamente

Un ten frumos si un par sanatos sunt secretul unei frumuseti naturale si garantate! Iata cum le poti pastra asa.

FRUMUSETEA ESTE IN FIECARE DINTRE NOI!

 

Un salon de infrumusetare este locul dedicat pentru a face o schimbare, pentru a deveni mai increzatoare, iar acest lucru te va face sa radiezi de fericire si multumire. Vei primi incredere in tine si direct proportional vei primi respectul celor din jur, la birou, in spatiile publice, acasa, peste tot. Orice nesiguranta va disparea imediat dupa o sesiune de infrumusetare realizata intr-un salon profesionist, iar primii pasi dincolo de spatiul acestuia vor fi indrazneti, siguri si curajosi. Viata unei femei care alege sfatul unui stilist profesionist se poate schimba radical in bine si vei observa ca nimic din ceea ce ti se parea imposibil de atins acum nu mai reprezinta o culme prea abrupta.

Varsta femeii este chiar in sufletul ei, iar daca vei avea grija ca multumirea sa stea bine cuibarita in sufletul tau varsta nu ti se va arata pe chip. Porneste cu incredere si incearca haine frumoase, pantofi delicati, iar langa toate adauga un machiaj special, un tuns asortat cu fizionomia ta, o manichiura realizata exemplar si nu in ultimul rand o ingrijire atenta a pielii. Vei radia din toate punctele de vedere, vei trai intens, vei fi multumita de tine, iar oamenii vor fi atrasi si atenti in a-ti cauta prezenta.

VOPSIT BALAYAGE

VIEW ALL -

HAIRSTYLE

TOP