Aplica pentru unghii gel daca ai unghii sensibile

by / / Nail art

Privirea atintita asupra mainii, a unghiilor in special, este o veritabila  incercare pentru orice femeie, iar daca sti ca unghiile tale sunt mereu predispuse in a se rupe sau plesni, poti incerca una dintre cele mai bune optiuni propuse de stilisti – unghii gel.

Dacă vrei sa te convingi si tu de avantajele unghiilor cu gel, nu-ti ramane decat sa te programezi la salon!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARI  GIFT VOUCHER Reducere -50% Coafor 

 

Daca pana acum nu ai intrat in contact cu noutatile in privinta intretinerii manichiurii si in special a decorarii unghiilor, atunci afla ca unghii gel este varianta moderna prin care unghiile tale vor fi mereu in forma, perfect conturate si elegant asortate prin culoare si modelul pentru care vei opta impreuna cu stilistii.

Pentru o manichiura profesionista trebuie alese acele materiale si tehnici de punere in practica prin care rezultatul sa fie perfect. Despre unghii gel trebuie sa stii ca sunt unghii artificiale care sunt perfect asemanatoare cu unghia naturala si au in plus fata de unghiile din acril o componenta importanta care le face sa fie mult mai flexibile. Oligomerul continut in unghii gel este responsabil de aceasta flexibilitate, prin urmare te poti bucura ca nu vei mai avea probleme cu ruperea lor atat de rapida, chiar si la cele mai mici atingeri.

Realizarea unor unghii gel de calitate le confera durabilitate, iar stilistii din salonul 1Dream sunt in masura sa iti garanteze ca vor utiliza produse si tehnici de lucru profesionale a caror rata de succes este de 100%. Toate produsele noastre care intra in componenta unor unghii gel sunt testate si asigura un rezultat sigur si de durata.

Decorarea unor unghii gel permite o mare diversitate de modele, atat din punct de vedere al formei acestora, cat si a aplicarii de culoare sau decoratiuni tridimensionale. Dupa aplicarea de unghii gel acestea vor putea fi taiate scurte sau lasate lungi, iar forma poate fi dupa dorinta: patrata, in forma de perla, sau rotunda. Totul tine de dorinta ta. Specialistii iti vor arata si explica cum se intretin unghiile gel si te vor consilia ori de cate ori ai nevoie.

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP