Afla de ce ai nevoie de hidratare par uscat

by / / Tratamente pentru par

Daca inveti sa recunosti stare de sanatate a parului tau este un avantaj pe care merita sa te bazezi pentru ca oricat de neasteptat ti s-ar parea parul, ca si tenul, se deshidrateaza in anumite conditii si ai nevoie in scurta vreme de ajutor pentru hidratare par uscat incat sa elimini rapid riscurile aceastei situatii. Vei recunoste usor daca parul tau si-a pierdut necesarul optim de hidratare pentru ca el devine mat si nu mai poate sa-si arate vitalitatea pe care o stiai dupa fiecare periaj. Pentru hidratare par uscat metodele moderne sunt suficiente si adaptabile in functie de starea in care se afla parul tau intr-un anumit moment, sau chiar in functie de sezon.

Consulta specialistii! AFLA MAI MULTE DESPRE HIDRATARE PAR USCAT

CLICK AICI PENTRU DETALII

 

Pentru a intelege exact cum functioneaza o sedinta de hidratare par uscat cel mai bun lucru este sa intrebi pe unul dintre stilisti care iti poate confirma si ce tip de tratament pentru hidratare par uscat iti este cel mai potrivit. Orice exces in acest moment este nepotrivit pentru ca ai putea cadea in eroarea de a abuza de anumite produse care pretind miracole in cateva ore. Daca pierderea hidratarii a avut un termen de parcurs, in egala masura si tratamentul specific profesional pentru hidratare par uscat pe care ti-l oferim va fi progresiv pana la aparitia evidenta a schimbarii in bine pentru parul tau.

Daca ai observat sau nu din vreme lipsa stralucirii parului, prin urmare aspectul sau mat, cu siguranta nu vei putea trece cu vederea aparitia electricitatii statice, electrizarea sa atunci cand faci periajul zilnic. Iata un semn categoric ca parul tau si-a pierdut minimul necesar de 15% pana la 17% grad de hidratare si ai certitudinea ca este nevoie de o procedura specifica de hidratare par uscat.

De regula cel mai acut factor care conduce la accentuarea starii de pierdere a hidratarii este aerul uscat. Daca nu ai observat inca semnele amintite anterior si vei continua sa folosesti uscatorul pentru par sau cateodata dispozitive electrice pentru ondulare, atunci efectele vor fi clasice si vor conduce la deshidratare.

Poti afla multe alte situatii de care sa te feresti, sau cum sa te protejezi adecvat, daca ne vei intreba specialistii cum sa procedezi. Sunt nenumarate momentele in care fara poti sa afectezi starea de hidratare a parului, insa tot atat de bine exista remedii simple si la indemana pentru a reface ceea ce ai pierdut. Impreuna putem gasi ce este mai potrivit pentru tine si in orice caz daca va fi nevoie de hidratare par uscat o vom realiza in cel mai profesionist mod.

 

 

  • Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP